OPINIE PACJENTÓW

bardzo dobry

opinia z serwisu

Naprawdę bardzo polecam! Do Pani Eli poszłam będąc w BMI-normie, ale chciałam trochę kilo zrzucić - taki kaprys. Nie udawało mi się to przy innych dietach polecanych przez koleżanki, czy z internetu. Być może dlatego, że jak nie ma się dużo do zrzucenia to ciężko cokolwiek zrzucić. Dzięki Pani Eli schudłam 4 kg w 1,5 miesiąca, będąc i tak osobą szczupłą! Na diecie nie głodowałam w ogóle, wręcz przeciwnie - byłam najedzona. Poza tym dieta przepyszna :) Cieszę się, że udało mi się osiągnąć sukces praktycznie bez wyrzeczeń, w dodatku pod bardzo miłą i profesjonalną opieką.

 

Eliza S. / 2016-07-02

bardzo dobry

opinia z serwisu

dzisiaj to byla moja pierwsza wizyta... I juz wiem, ze na pewno nie ostania! Dzieki Pani dostalam mega pozytywnego kopa i motywacje, ze mozna pokonac wszelkie przeciwnosci losu, jesli tylko sie do tego mocno przylozymy! Niesamowity profesjonalizm, odpowiedzialne i otwarte traktowanie pacjenta, wyjasnianie wszystkiego po kolei, czyli tak jak byc powinno :) zdecydowanie polecam!

 

alternate / 2016-07-01

bardzo dobry

opinia z serwisu

Polecam z cała odpowiedzialnością, bardzo profesjonalne podejście do problemu przed wszystkim- odchudzanie bez głodówki, dieta złożona z produktów ogólnie dostępnych w sklepach bez wymyślania drogich i trudno dostępnych składników, tak naprawdę to wszystko co miałam w lodówce mogłam włączyć do diety, można również dostosować dietę dla całej rodziny, pomoc również poza terminami umówionych wizyt, krótki porady i informacje uzyskiwałam także przez telefon.Kontakt do Pani Elżbiety otrzymałam od koleżanki która ponad rok temu zakończyła kurację, utrzymuje wagę nie ma żadnego efektu jo-jo do dzisiaj komponuje posiłki wg wskazówek Pani Dietetyk, to już jej sposób na piękna figurę i dobre samopoczucie . polecam

 

DOROTA NERYNG / 2016-06-23

bardzo dobry

opinia z serwisu

Bardzo fajna dietetyczka. Diety sa szybkie i łatwe w przygotowaniu. Można zrzucić kilka kilogramów bez strasznej katorgi:)Polecam;)

 

Marta / 2016-06-22

bardzo dobry

opinia z serwisu

Bardzo polecam każdemu kto w sposób bezstresowy bez większych wyrzeczeń chce zrzucić parę kilo. Dieta została skomponowana pod moim kątem. Pani Elżbieta wzięła pod uwagę moje przyzwyczajenia żywieniowe, Jestem osobą bardzo wybredną, ale pani Ela zawsze cierpliwie dostosowywała jadłospis do moich wymagań usuwając produkty których nie lubię. Posiłki łatwe w przyrządzeniu, smaczne i urozmaicone, no i nigdy nie byłam głodna.

 

Beata / 2016-06-07

bardzo dobry

opinia z serwisu

Do Pani Eli trafiłam przez przypadek. Kierowałam się bardzo dobrymi ocenami w internecie.Już na pierwszej wizycie zostałam profesjonalnie zdiagnozowana i dostałam wskazówki jak powinnam się odżywiać. Dzięki naszej dotychczasowej współpracy okazało się, że odchudzanie wcale nie musi być straszne :) Pozdrawiam, Monika P.

 

Monika / 2016-06-02

bardzo dobry

opinia z serwisu

Serdecznie polecam ! Pani Elżbieta ma super podejście, a dieta jest smaczna i łatwa w przygotowaniu :) Bez głodówek, bez katowania się ćwiczeniami 7 razy w tygodniu, małymi kroczkami i z pomocą Pani Elżbiety dieta staje się naprawdę przyjemna, i z łatwością staje się stylem życia. Polecam w 100% każdemu kto chcę zgubić w zdrowy sposób zbędne kilogramy. Pozdrawiam.

 

Dagmara S. / 2016-04-24

bardzo dobry

opinia z serwisu

Gorąco polecam wizytę u Pani Elżbiety wszystkim, którym dotąd nie udała się walka z nadwagą. Po krótkim okresie stosowania indywidualnej diety są wyraźne efekty. Jadłospis jest bardzo urozmaicony i co najważniejsze - skuteczny.

 

Basia W / 2016-04-24

bardzo dobry

opinia z serwisu

Świetna specjalistka. Polecam każdemu odchudzającemu się. Dieta opracowana przez panią Elżbietę- oparta na moich wynikach badań i biorąca pod uwagę ograniczenia dietetyczne (nie toleruję glutenu)-okazała się niezwykle skuteczna.

 

Katarzyna / 2016-04-11

bardzo dobry

opinia z serwisu

Super dietetyk ! Ułożona dieta okazała się łatwa do zrealizowania i nie wymagała większych wyrzeczeń . Gorąco polecam każdemu kto pragnie szybko i przyjemnie zrzucić kilka kilogramów :-) Pozdrawiam.

 

Kasia M. / 2016-04-06

bardzo dobry

opinia z serwisu

Jestem bardzo zadowolona z diety zaproponowanej mi przez Panią Elżbietę. Pogłębiony wywiad obejmujący ewentualne choroby i dolegliwości oraz indywidualne preferencje i rozklad dnia. Posiłki są proste w przygotowaniu i bardzo smaczne. Jem więcej niż wcześniej i chudnę! Polecam każdemu kto ma trochę kilo do stracenia i chce zdrowo się odżywiać.

 

Jolanta / 2016-03-29

bardzo dobry

opinia z serwisu

Polecam każdemu kto chcę zrzucić wagę i nauczyć się jeść zdrowo i z głową ! Bardzo dobra współpraca!!! Dziękuję :)

 

Basia Ko / 2016-03-26

bardzo dobry

opinia z serwisu

Bardzo serdecznie polecam Panią Elżbietę jako wspaniałego i sympatycznego profesjonalistę! Każda z wizyt jest merytoryczna, jadłospisy różnorodne, a przede wszystkim odczuwalne są efekty :)

 

Agnieszka / 2016-03-19

bardzo dobry

opinia z serwisu

Po nieudolnym zmaganiu się z otyłością po namowie przyjaciółki trafiłam pod skrzydła Pani Eli - przyznam, że na początku do całej sprawy podchodziłam bardzo sceptycznie i nie wierzyłam, że przyniesie to jakiekolwiek efekty tym bardziej, że jestem osobą z niedoczynnością tarczycy. Z czystym sumieniem po trzech miesiącach stwierdzam, że była to jedna z najlepszych podjętych decyzji czego są dowody w utracie sporej ilości kilogramów. Pani Ela podeszłą do mojej osoby bardzo profesjonalnie i fachowo. Po szczegółowej rozmowie i przeprowadzonym wywiadzie otrzymałam wskazówki i dietę dostosowaną indywidualnie do moich potrzeb, która nie tylko była/jest urozmaicona ale i bardzo smaczna, a co ważniejsze NIE CHODZIŁAM GŁODNA :) Bardzo się cieszę, że trafiłam właśnie do Pni Eli, która jest bardzo miłą, ciepłą osobą podchodzącą poważnie do tego co robi. Polecam w 100% każdemu kto chce na dobre pożegnać się ze swoimi niechcianymi kilogramami beż katorżniczej diety i wielkich wyrzeczeń.

 

Kinga Subsar / 2016-02-19

bardzo dobry

opinia z serwisu

Elżbieta Kolczyńska super dietetyk w 100 % polecam. Świetne podejście do pacjenta. Dieta bardzo smaczna i odpowiednio skomponowana. Jem to co lubię i chudnę a najlepsze jest to że nie chodzę głodna. Od 3 miesięcy na diecie i 16 kg mniej. Wcześniej częste bóle głowy i ciągłe zmęczenie teraz pełno energii i wigoru. NAPRAWDĘ POLECAM :-) :-) :-)

 

Sylwia Flis / 2016-02-19

bardzo dobry

opinia z serwisu

Pani Ela to bardzo sympatyczna i kontaktowa osoba, co dla mnie jest ważne. Od dłuższego czasu stosuję dietę z dobrym skutkiem. Pani Elżbieta przygotowuje dietę zgodną  z moimi upodobaniami. Dieta jest bardzo wygodna w stosowaniu, posiłki są szybkie i proste w przygotowaniu. Szczerze polecam –można schudnąć, zmienić swoje nawyki i podejście do żywienia. 

 

Krystyna / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Bardzo miła i profesjonalna Pani dietetyk. Z dużą wiedzą i doświadczeniem. Doskonale wie jak ułożyć dietę aby nie czuć głodu, chudnąć i mieć równocześnie dużą decyzyjność w dobieraniu posiłków. Polecam każdemu kto chce zmienić swój styl życia na zdrowszy, schudnąć bez większych wyrzeczeń.

 

Darek / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Pani dietetyk z dużym doświadczeniem. Posiłki są dobre w smaku, urozmaicone i łatwe w przygotowaniu. Polecam każdemu kto chcę schudnąć i zdrowo się odżywiać.

 

Agnieszka / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Serdecznie polecam wizytę u Pani Eli, to miła, kompetentna i rzeczowa pani dietetyk, a przede wszystkim jej rady są skuteczne.

 

Żaneta / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Atmosfera na wizycie jest bardzo swobodna i przyjemna. Jestem zadowolona.

 

Edyta / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Polecam Panią Elżbietę jako dietetyka, to miła i bardzo komunikatywna osoba. Na wizycie tworzy atmosferę zaufania. Ułożona dieta jest różnorodna i prosta w przygotowaniu, nie wymaga dużo czasu a co najważniejsze przynosi oczekiwane efekty.

 

Jadwiga / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Współpracuję z Panią Elżbietą od długiego czasu. Na początku ważyłem ponad 100kg (nawet 107,5kg) , a mam 180 cm i mówiąc wprost to nie była tkanka mięśniowa. Aktualnie ważę 89kg, uprawiam sport, biegam, chodzę na siłownię, pracuję i do tego dodam, że czuję się znakomicie. Jestem pewny, że bez wdrożenie nowego sposobu żywienia nie udałoby mi się zmienić wyglądu i stylu życia. Co więcej, nie mam wątpliwości, że w zmianie tej bardzo pomogła mi Pani Elżbieta, dlatego z przyjemnością i dużą wdzięcznością piszę tę opinię. Serdecznie polecam współpracę z Panią Elżbietą Kolczyńską. Nie mówię, że będzie lekko (zwłaszcza na początku), bo nie będzie. Zmiana sposobu żywienia i stylu życia wymaga czasu i wysiłku. Jednakże z pewnością pod okiem Pani Elżbiety i przy odrobinie samodyscypliny można osiągnąć efekty w postaci redukcji wagi i zmiany samopoczucia wynikającego z prawidłowego żywienia.

 

Rafael / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Pani Elżbieta to bardzo profesjonalna dietetyk. Doskonale nam się współpracuje. Dopiero zaczynam a już udało mi się zgubić parę kilogramów. Dieta jest dobrze dopasowana, nie chodzę  głodna a chudnę. Współpraca z Panią Elą to dla mnie nowy styl życia na przyszłość. Oby tak dalej!...

 

Ewcia / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Polecam każdemu poradę u Pani Elżbiety. Dieta jaka mi ułożyła sprawiła , ze zaczęłam regularnie się odżywiać i przestałam pochłaniać słodycze. Co myślałam, ze w moim przypadku nigdy nie nastąpi..

 

Monika / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Do Pani Elżbiety przyszłam z córką. Obydwie jesteśmy zachwycone bardzo życzliwym i miłym podejściem oraz profesjonalizmem. Choć to dopiero początek to mamy za sobą już pierwsze sukcesy. Bardzo polecam.

 

Kasia / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Gorąco polecam!!! Plan żywienia ułożony przez Panią Elżbietę nie jest trudny do zastosowania i z pewnością dostosowany do upodobań. Przede wszystkim to nie jest dieta, tylko zmiana nawyków żywieniowych i to bez wyrzeczeń, bo  wszystko można czymś zastąpić by zaspokoić "zachcianki" :)

 

Maria / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Uważam,  że Pani Elżbieta Kolczyńska to dietetyk godny polecenia. Bardzo miła i kompetentna osoba. Dieta jest prosta ,urozmaicona i szybka w przygotowaniu co dla mnie jest bardzo istotne, gdyż jestem osobą bardzo zapracowaną. Efekty są widoczne i zadowalające, nie mam poczucia, że jestem na diecie.

 

Katarzyna / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Dietetyk z profesjonalnym podejściem :) Cele w pełni osiągnięte, posiłki bardzo smaczne.

 

Barbara / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Polecam panią Elę za profesjonalne i indywidualne podejście, miła i skupiona na oczekiwaniach, starająca się ułożyć program żywieniowy tak by był dopasowany do możliwości każdego. Jestem szczęśliwa, że trafiłam do Pani Eli i polecam każdemu kto chciałby zdrowiej żyć.

 

Wiola / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Jestem zadowolona ze współpracy z Panią dietetyk. Ułożyła mi dietę dopasowaną do moich problemów zdrowotnych. Czuję się dużo lepiej, przez 2,5 miesiąca schudłam około 3kg.

 

Alina / Archiwalna