OPINIE PACJENTÓW

bardzo dobry

opinia z serwisu

Serdecznie polecam Panią dietetyk Elżbietę Kolczyńską.Pani Ela nauczyła mnie zdrowego odżywiania.Ubyło mi 18kg,wyniki badań wróciły do normy.Jest super,ma w sobie dużo empatii,umie słuchać pacjenta.Jest miła,profesjonalna i ma ogromną wiedzę.Jeżeli ktoś szuka dobrego dietetyka to polecam Panią Elę.

 

Anna / 2017-10-04

bardzo dobry

opinia z serwisu

Bardzo polecam, fachowe porady, mile przyjęcie pacjenta. Bardzo rzeczowa Pani dietetyk. Program żywieniowy jest latwy w przygotowaniu , a posilki sa smaczne i obfite. Przy odrobinie chęci na efekty nie trzeba długo czekać.

 

Małgorzata / 2017-10-16

bardzo dobry

opinia z serwisu

Wybrałam się do P.doktor bo chcialam schudnąć pare kilogramow -BMI mam w normie.Jestem bardzo zadowolona z efektów mojej diety.W przeciągu 2 miesięcy schudłam prawie 4kg.Dieta była bardzo dobrze dobrana(nie chodziłam głodna i zdołowana).Pani Ela jest również miłą i sympatyczną osobą.

 

Marzena / 2018-01-11

bardzo dobry

opinia z serwisu

Potrzebowałam pomocy specjalisty, aby uporać się z 3 zadaniami – zrzucić kilogramy, które na mnie nalazły po wypadku i unieruchomieniu, przy okazji poprawić nawyki żywieniowe oraz odstawić słodycze. Do Pani Elżbiety Kolczyńskiej trafiłam przypadkiem, z internetu i był to szczęśliwy traf. Pani Elżbieta jest profesjonalistką a przy tym bardzo serdeczną i wspierającą osobą. Dostałam indywidualny jadłospis i wiele słów otuchy. Na początku nie było łatwo, ale każdy kilogram mniej, lepsze samopoczucie i spotkania z Panią Elżbietą były motywujące. Po 3 miesiącach wróciłam do swojej wagi i utrzymuję ją, nauczyłam się jak bilansować swoją dietę. Najtrudniej jest ze słodyczami, ograniczyłam, ale zdarza mi się skubnąć jakiś torcik. Namawiam wszystkich walczących z kilogramami, aby nie wahali się zasięgnąć porady kompetentnego dietetyka.

 

Ewa / 2018-05-07

bardzo dobry

opinia z serwisu

Efefkt 3 miesięcznej diety został w 100% osiągnięty , Na początku podchodziłam spceptycznie , jednak stosowałam sie do zalecen bardzo restrykcyjnie i wyszło bardzo dobrze.Co jest bardzo dobre w podejściu Pani doktor , to przede wszystkim dopasowanie moich preferencji żywieniowych i trybu życia:)

 

Iwona / 2018-06-15

bardzo dobry

opinia z serwisu

Efefkt 3 miesięcznej diety został w 100% osiągnięty , Na początku podchodziłam spceptycznie , jednak stosowałam sie do zalecen bardzo restrykcyjnie i wyszło bardzo dobrze.Co jest bardzo dobre w podejściu Pani doktor , to przede wszystkim dopasowanie moich preferencji żywieniowych i trybu życia:)

 

Iwona / 2018-06-15

bardzo dobry

opinia z serwisu

Serdecznie polecam porady Pani Elżbiety, dieta dostosowana jest indywidualnie nie tylko do ulubionych produktów, ale również trybu życia. Pani dietetyk jasno i dokładnie tłumaczy wszelkie ewentualne wątpliwości. Pierwsze efekty mam już za sobą i jestem bardzo zadowolony. Dziękuję :)

 

Adam / 2018-07-19

bardzo dobry

opinia z serwisu

Gorąco polecam Panią dietetyk Elżbietę Kolczyńska. Dzięki Pani Eli sukcesywnie chudnę a co najważniejsze nie chodzę głodna. Potrawy są smaczne, zdrowe i dostosowane do moich indywidualnych upodobań. Jestem bardzo zadowolona z efektów, czuję się młodsza i mam więcej energii :)

 

Jolanta / 2018-09-19

bardzo dobry

opinia z serwisu

Gorąco polecam Panią dietetyk Elżbietę Kolczyńska. Dzięki Pani Eli sukcesywnie chudnę a co najważniejsze nie chodzę głodna. Potrawy są smaczne, zdrowe i dostosowane do moich indywidualnych upodobań. Jestem bardzo zadowolona z efektów, czuję się młodsza i mam więcej energii :)

 

Jolanta / 2018-09-19

bardzo dobry

opinia z serwisu

Zgłosiłam się do P. Elżbiety z nietypowym problemem: jak zdrowo przytyć, zachowując niski poziom cholesterolu i cukru. I udało się! P. Elżbieta jest osobą, która wzbudza zaufanie. Chętnie uwzględnia upodobania i preferencje pacjenta, a dieta jest na tyle elastyczna, że można ją modyfikować. Wanda

 

Wanda / 2018-09-22

bardzo dobry

opinia z serwisu

Wizytę u dietetyka przekładałem parę miesięcy, w końcu się przemogłem i zadzwoniłem do kilku dietetyków. Pani Ela była najbardziej rzeczowa, powiedziała co należy przygotować na pierwszą wizytę, a później poszło z górki i pomimo trudnego dla mnie roku idzie z górki cały czas :). Polecam !

 

Bartosz / 2018-10-10

bardzo dobry

opinia z serwisu

Programy żywieniowe Pani Elżbiety sa proste w przygotowaniu, smaczne i pożywne. Osiągniecie postawionego celu wagi ciała przychodzi zgodnie z planem bez cierpienia i wyrzeczeń.

 

Mariusz / 2018-11-06

bardzo dobry

opinia z serwisu

Zaproponowany program żywieniowy jest spersonalizowany, a przygotowywanie dań z przepisów nie sprawia trudności. Cel który sobie założyłem został osiągnięty bez większego trudu. Jednak największą zaletą współpracy z Panią Elżbietą była zmiana nawyków żywieniowych i poprawa samopoczucia. Polecam!

 

Aleksander / 2018-11-22

bardzo dobry

opinia z serwisu

Zaproponowany program żywieniowy jest spersonalizowany, a przygotowywanie dań z przepisów nie sprawia trudności. Cel który sobie założyłem został osiągnięty bez większego trudu. Jednak największą zaletą współpracy z Panią Elżbietą była zmiana nawyków żywieniowych i poprawa samopoczucia. Polecam!

 

Aleksander / 2018-11-22

bardzo dobry

opinia z serwisu

Dieta przygotowana przez Panią Elżbietę jest perfekcyjna. Posiłki nie są trudne w przygotowaniu oraz nie są nudne. Cały proces opiera się na tym aby zmienić swoje podejście do jedzenia. Polecam wizytę u Pani Elżbiety każdemu, kto chce zmienić swoje nawyki żywieniowe oraz zrzucić zbędne kilogramy.

 

Marcin / 2018-12-17

bardzo dobry

opinia z serwisu

WITAM WSZYSTKICH,KTORZY CHCĄ SCHUDNĄC. DOBRZE TRAFILIŚCIE.WIEM CO MÓWIĘ 20KGMNIEJ, A MAM 55 LAT. KIEDYŚ TO BYŁ DLA MNIE KOSMOS.Z POMOCĄ P.ELI UDAŁO SIĘ BEZ BÓLU. WYNIKI BADAŃ JAK U NASTOLATKI.POSIŁKI SMACZNE I SZYBKIE DO PRZYGOTOWANIA NO I NIE RYJNUJĄ PORTFELA.POLECAM. JOLANTA.

 

Jolanta / 2018-12-30

bardzo dobry

opinia z serwisu

Bardzo polecam panią Elżbietę. Pełen profesjonalizm, cenne rady, uśmiech i indywidualne podejście do pacjenta. Pomogła mi zrozumieć jakie błędy żywieniowe popełniałem. Dzięki opiece pani Elżbiety można schudnąć i osiągnąć wymarzoną wagę i sylwetkę.

 

Michał / 2019-01-13

bardzo dobry

opinia z serwisu

W kilku słowach - smacznie, sycąco i skutecznie. Polecam z czystym sumieniem Panią Elżbietę jako dietetyka.

 

Jacek / 2019-05-03

bardzo dobry

opinia z serwisu

Gorąco polecam panią Elżbietę.Jeśli ktoś boi się. że podczas stosowania diety będzie głodny, to się myli.Posiłki polecane przez panią Elę są bardzo proste w przygotowaniu i co najważniejsze waga spada !!! Ubyło mi 15 kg w 2,5 miesiąca.Uwierzyłam, że można, nie wiedziałam tylko, że tak szybko.Monika

 

Monika / 2019-05-29

bardzo dobry

opinia z serwisu

Gorąco polecam Panią Elę. Przemiły kontakt i bardzo profesjonalne podejście. Pani Ela z uwagą słucha tego co się mówi a preferencje żywieniowe umieszcza w diecie oczywiście z produktów dozwolonych.Dieta smaczna, urozmaicona i łatwa w przygotowaniu Beata H.

 

Beata / 2019-06-23

bardzo dobry

opinia z serwisu

Polecam wszystkim którzy chcą schudnąć. Wystarczy tylko chcieć i udać się do Pani Elżbiety Kolczyńskiej.Mamy normalną dietę bez żadnej zbędnej chemii.Jemy do syta i smacznie, tylko z zachowaniem pewnych przedstawionych w diecie reguł.Marek Kobosko

 

Marek / 2019-07-09

bardzo dobry

opinia z serwisu

Super dietetyk. Profesjonalne podejście do tematu pomogło mi zrzucić zbędne kilogramy w 3 miesiące. Ułożona dieta nie była dla mnie wymagająca. Jadłam to co lubię i nie chodziłam nigdy głodna. Stosuje nadal główne zasady i nadal chudne praktycznie nie wkładając w to wysiłku. Serdecznie dziękuję.

 

Anna / 2019-08-30

bardzo dobry

opinia z serwisu

Wspólnie z narzeczonym zdecydowaliśmy się na zastosowanie diety, żeby zrzucić parę zbędnych kilogramów. Pani Elżbieta przygotowała nam wspólne diety, których z czasem przygotowanie szło bardzo sprawnie i co najważniejsze były skuteczne - łącznie zrzuciliśmy 9 kg w 3 miesiące :)

 

Marta / 2019-10-09

bardzo dobry

opinia z serwisu

Szczerze polecam Panią Elżbietę Kolczyńską.Bardzo miła i profesjonalna osoba. Jak dla mnie dieta jest smaczna i dopasowana do moich upodobań. Niczego mi w niej nie brakuje.Nie chodzę głodna. Nawet trochę słodkości dostaję za którymi przepadam i owoców, które lubię.W 2 mce schudłam 5,5kg.

 

Iwona / 2019-10-14

bardzo dobry

opinia z serwisu

Jestem bardzo zadowolona z diety zaproponowanej przez Panią Elżbietę :) Próbowałam nie raz każdej diety i niestety nic z tego nie wychodziło. Na szczęście spotkałam Panią Ele, która strasznie mnie motywuje ! Chodzę do gabinetu od początku maja 2017r. i schudłam 20 kg. POLECAM W 100 % !!

 

Katarzyna / 2017-09-29

bardzo dobry

opinia z serwisu

Profesjonalizm i fachowość połączone z ciepłem i życzliwością to cechy Pani Eli dające wspaniałe rezultaty w pozbyciu się zbędnych kilogramów. Od marca schudłam 16 kg tyle ile zaplanowałyśmy. Indywidualnie dopasowana dieta daje szybko widoczne rezultaty co dodatkowo bardzo motywuje.Gorąco polecam.

 

Iwona / 2017-09-29

bardzo dobry

opinia z serwisu

Dieta dostosowana do trybu życia i preferencji pacjenta. Efekty są widoczne szybko, wszystkie postępy są podsumowywane na wizytach kontrolnych. Z Panią Kolczyńską współpraca nie tylko jest miła, ale też bardzo owocna.

 

Kamila / 2017-09-28

bardzo dobry

opinia z serwisu

Spotkania z Panią Elżbietą rozpoczęłam w Lutym 2017 roku i nadal korzystam z programu dietetycznego. Efekty są zadowalające, podejście Pani Elżbiety bardzo profesjonalne. To bardzo sympatyczna i komunikatywna osoba. Polecam Panią Elżbietę jako bardzo dobrego dietetyka.

 

Ewa / 2017-09-28

bardzo dobry

opinia z serwisu

Witam, Gorąco polecam Panią Elżbietę tym wszystkim, którzy kilka razy już próbowali i stracili nadzieję na zrzucenie zbędnych kilogramów. Indywidualne profesjonalne podejście do każdego gwarantuje sukces. Od maja 2017 r. straciłem już 14 kilogramów. To dopiero półmetek,ale wiem że damy radę. Henryk

 

Henryk / 2017-09-27

bardzo dobry

opinia z serwisu

Od wielu lat zmagam się z otyłością. Dopiero wizyty u rewelacyjnego specjalisty, jakim jest p. Elżbieta spowodowały, że zaczęłam tracić na wadze. Niedoczynność tarczycy i cukrzyca nie stanowią żadnego problemu dla p. Eli. Profesjonalizm w każdym calu. Polecam każdemu. Beata

 

Beata / 2017-09-27