OPINIE PACJENTÓW

bardzo dobry

opinia z serwisu

Dieta ułożona przez p. Elę jest łatwa w przygotowaniu i co najważniejsze wg preferencji.W pełni dostosowana do dziennego planu dnia.Polecam każdemu kto się boryka z nadmiarem kilogramów lub chciałby poprawić swój stan zdrowia.Współpraca na każdym etapie bardzo dobra. Polecam! Magdalena

 

Magdalena / 2017-09-17

bardzo dobry

opinia z serwisu

Współpracuję z Panią Elą od maja 2017 r. Wcześniej próbowałam sama na diecie opartej na indeksie glikemicznym (schudłam 5 kg), ale od momentu stosowania diety Pani Eli schudłam prawie 10 kg. Jestem bardzo zadowolona, lepiej się czuję i zdecydowanie lepiej wyglądam. Polecam serdecznie:)

 

Elżbieta / 2017-09-20

bardzo dobry

opinia z serwisu

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z panią Ela. Profesjonalista z dużą wiedzą.Dieta jest indywidualna jem co lubię i wcale nie mniej sama przyjemność. A na dodatek cała rodzina spokojnie może się dołączyć wiec nie gotuje tylko dla siebie. Polecam!

 

Monika / 2016-08-22

bardzo dobry

opinia z serwisu

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z panią Ela. Profesjonalista z dużą wiedzą.Dieta jest indywidualna jem co lubię i wcale nie mniej sama przyjemność. A na dodatek cała rodzina spokojnie może się dołączyć wiec nie gotuje tylko dla siebie. Polecam!

 

Monika / 2016-08-22

bardzo dobry

opinia z serwisu

Serdecznie polecam ! Pani Elżbieta ma super podejście, a dieta jest smaczna i łatwa w przygotowaniu :) Bez głodówek, bez katowania się ćwiczeniami 7 razy w tygodniu, małymi kroczkami i z pomocą Pani Elżbiety dieta staje się naprawdę przyjemna, i z łatwością staje się stylem życia. Polecam w 100% każdemu kto chcę zgubić w zdrowy sposób zbędne kilogramy. Pozdrawiam.

 

Dagmara S. / 2016-04-24

bardzo dobry

opinia z serwisu

Gorąco polecam wizytę u Pani Elżbiety wszystkim, którym dotąd nie udała się walka z nadwagą. Po krótkim okresie stosowania indywidualnej diety są wyraźne efekty. Jadłospis jest bardzo urozmaicony i co najważniejsze - skuteczny.

 

Basia W / 2016-04-24

bardzo dobry

opinia z serwisu

Świetna specjalistka. Polecam każdemu odchudzającemu się. Dieta opracowana przez panią Elżbietę- oparta na moich wynikach badań i biorąca pod uwagę ograniczenia dietetyczne (nie toleruję glutenu)-okazała się niezwykle skuteczna.

 

Katarzyna / 2016-04-11

bardzo dobry

opinia z serwisu

Super dietetyk ! Ułożona dieta okazała się łatwa do zrealizowania i nie wymagała większych wyrzeczeń . Gorąco polecam każdemu kto pragnie szybko i przyjemnie zrzucić kilka kilogramów :-) Pozdrawiam.

 

Kasia M. / 2016-04-06

bardzo dobry

opinia z serwisu

Jestem bardzo zadowolona z diety zaproponowanej mi przez Panią Elżbietę. Pogłębiony wywiad obejmujący ewentualne choroby i dolegliwości oraz indywidualne preferencje i rozklad dnia. Posiłki są proste w przygotowaniu i bardzo smaczne. Jem więcej niż wcześniej i chudnę! Polecam każdemu kto ma trochę kilo do stracenia i chce zdrowo się odżywiać.

 

Jolanta / 2016-03-29

bardzo dobry

opinia z serwisu

Polecam każdemu kto chcę zrzucić wagę i nauczyć się jeść zdrowo i z głową ! Bardzo dobra współpraca!!! Dziękuję :)

 

Basia Ko / 2016-03-26

bardzo dobry

opinia z serwisu

Bardzo serdecznie polecam Panią Elżbietę jako wspaniałego i sympatycznego profesjonalistę! Każda z wizyt jest merytoryczna, jadłospisy różnorodne, a przede wszystkim odczuwalne są efekty :)

 

Agnieszka / 2016-03-19

bardzo dobry

opinia z serwisu

Po nieudolnym zmaganiu się z otyłością po namowie przyjaciółki trafiłam pod skrzydła Pani Eli - przyznam, że na początku do całej sprawy podchodziłam bardzo sceptycznie i nie wierzyłam, że przyniesie to jakiekolwiek efekty tym bardziej, że jestem osobą z niedoczynnością tarczycy. Z czystym sumieniem po trzech miesiącach stwierdzam, że była to jedna z najlepszych podjętych decyzji czego są dowody w utracie sporej ilości kilogramów. Pani Ela podeszłą do mojej osoby bardzo profesjonalnie i fachowo. Po szczegółowej rozmowie i przeprowadzonym wywiadzie otrzymałam wskazówki i dietę dostosowaną indywidualnie do moich potrzeb, która nie tylko była/jest urozmaicona ale i bardzo smaczna, a co ważniejsze NIE CHODZIŁAM GŁODNA :) Bardzo się cieszę, że trafiłam właśnie do Pni Eli, która jest bardzo miłą, ciepłą osobą podchodzącą poważnie do tego co robi. Polecam w 100% każdemu kto chce na dobre pożegnać się ze swoimi niechcianymi kilogramami beż katorżniczej diety i wielkich wyrzeczeń.

 

Kinga Subsar / 2016-02-19

bardzo dobry

opinia z serwisu

Elżbieta Kolczyńska super dietetyk w 100 % polecam. Świetne podejście do pacjenta. Dieta bardzo smaczna i odpowiednio skomponowana. Jem to co lubię i chudnę a najlepsze jest to że nie chodzę głodna. Od 3 miesięcy na diecie i 16 kg mniej. Wcześniej częste bóle głowy i ciągłe zmęczenie teraz pełno energii i wigoru. NAPRAWDĘ POLECAM :-) :-) :-)

 

Sylwia Flis / 2016-02-19

bardzo dobry

opinia z serwisu

Pani Ela to bardzo sympatyczna i kontaktowa osoba, co dla mnie jest ważne. Od dłuższego czasu stosuję dietę z dobrym skutkiem. Pani Elżbieta przygotowuje dietę zgodną  z moimi upodobaniami. Dieta jest bardzo wygodna w stosowaniu, posiłki są szybkie i proste w przygotowaniu. Szczerze polecam –można schudnąć, zmienić swoje nawyki i podejście do żywienia. 

 

Krystyna / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Bardzo miła i profesjonalna Pani dietetyk. Z dużą wiedzą i doświadczeniem. Doskonale wie jak ułożyć dietę aby nie czuć głodu, chudnąć i mieć równocześnie dużą decyzyjność w dobieraniu posiłków. Polecam każdemu kto chce zmienić swój styl życia na zdrowszy, schudnąć bez większych wyrzeczeń.

 

Darek / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Pani dietetyk z dużym doświadczeniem. Posiłki są dobre w smaku, urozmaicone i łatwe w przygotowaniu. Polecam każdemu kto chcę schudnąć i zdrowo się odżywiać.

 

Agnieszka / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Serdecznie polecam wizytę u Pani Eli, to miła, kompetentna i rzeczowa pani dietetyk, a przede wszystkim jej rady są skuteczne.

 

Żaneta / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Atmosfera na wizycie jest bardzo swobodna i przyjemna. Jestem zadowolona.

 

Edyta / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Polecam Panią Elżbietę jako dietetyka, to miła i bardzo komunikatywna osoba. Na wizycie tworzy atmosferę zaufania. Ułożona dieta jest różnorodna i prosta w przygotowaniu, nie wymaga dużo czasu a co najważniejsze przynosi oczekiwane efekty.

 

Jadwiga / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Współpracuję z Panią Elżbietą od długiego czasu. Na początku ważyłem ponad 100kg (nawet 107,5kg) , a mam 180 cm i mówiąc wprost to nie była tkanka mięśniowa. Aktualnie ważę 89kg, uprawiam sport, biegam, chodzę na siłownię, pracuję i do tego dodam, że czuję się znakomicie. Jestem pewny, że bez wdrożenie nowego sposobu żywienia nie udałoby mi się zmienić wyglądu i stylu życia. Co więcej, nie mam wątpliwości, że w zmianie tej bardzo pomogła mi Pani Elżbieta, dlatego z przyjemnością i dużą wdzięcznością piszę tę opinię. Serdecznie polecam współpracę z Panią Elżbietą Kolczyńską. Nie mówię, że będzie lekko (zwłaszcza na początku), bo nie będzie. Zmiana sposobu żywienia i stylu życia wymaga czasu i wysiłku. Jednakże z pewnością pod okiem Pani Elżbiety i przy odrobinie samodyscypliny można osiągnąć efekty w postaci redukcji wagi i zmiany samopoczucia wynikającego z prawidłowego żywienia.

 

Rafael / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Pani Elżbieta to bardzo profesjonalna dietetyk. Doskonale nam się współpracuje. Dopiero zaczynam a już udało mi się zgubić parę kilogramów. Dieta jest dobrze dopasowana, nie chodzę  głodna a chudnę. Współpraca z Panią Elą to dla mnie nowy styl życia na przyszłość. Oby tak dalej!...

 

Ewcia / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Polecam każdemu poradę u Pani Elżbiety. Dieta jaka mi ułożyła sprawiła , ze zaczęłam regularnie się odżywiać i przestałam pochłaniać słodycze. Co myślałam, ze w moim przypadku nigdy nie nastąpi..

 

Monika / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Do Pani Elżbiety przyszłam z córką. Obydwie jesteśmy zachwycone bardzo życzliwym i miłym podejściem oraz profesjonalizmem. Choć to dopiero początek to mamy za sobą już pierwsze sukcesy. Bardzo polecam.

 

Kasia / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Gorąco polecam!!! Plan żywienia ułożony przez Panią Elżbietę nie jest trudny do zastosowania i z pewnością dostosowany do upodobań. Przede wszystkim to nie jest dieta, tylko zmiana nawyków żywieniowych i to bez wyrzeczeń, bo  wszystko można czymś zastąpić by zaspokoić "zachcianki" :)

 

Maria / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Uważam,  że Pani Elżbieta Kolczyńska to dietetyk godny polecenia. Bardzo miła i kompetentna osoba. Dieta jest prosta ,urozmaicona i szybka w przygotowaniu co dla mnie jest bardzo istotne, gdyż jestem osobą bardzo zapracowaną. Efekty są widoczne i zadowalające, nie mam poczucia, że jestem na diecie.

 

Katarzyna / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Dietetyk z profesjonalnym podejściem :) Cele w pełni osiągnięte, posiłki bardzo smaczne.

 

Barbara / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Polecam panią Elę za profesjonalne i indywidualne podejście, miła i skupiona na oczekiwaniach, starająca się ułożyć program żywieniowy tak by był dopasowany do możliwości każdego. Jestem szczęśliwa, że trafiłam do Pani Eli i polecam każdemu kto chciałby zdrowiej żyć.

 

Wiola / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Jestem zadowolona ze współpracy z Panią dietetyk. Ułożyła mi dietę dopasowaną do moich problemów zdrowotnych. Czuję się dużo lepiej, przez 2,5 miesiąca schudłam około 3kg.

 

Alina / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Współpraca z Panią Elą bardzo mi pomogła. Posiłki były ciekawe i urozmaicone. Pani Ela jest osobą godną zaufania i znakomitym ekspertem.

 

Oliwia / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Dzięki pani Elżbiecie Kolczyńskiej udało mi się to, co uważałam za niemożliwe, i to bez większych wyrzeczeń. Udało mi się pod jej opieką zupełnie zmienić nawyki żywieniowe, odzyskać wiarę w siebie i wiele nauczyć

 

Aneta / Archiwalna