OPINIE PACJENTÓW

bardzo dobry

opinia z serwisu

Serdecznie polecam Panią dietetyk Elżbietę Kolczyńską.Pani Ela nauczyła mnie zdrowego odżywiania.Ubyło mi 18kg,wyniki badań wróciły do normy.Jest super,ma w sobie dużo empatii,umie słuchać pacjenta.Jest miła,profesjonalna i ma ogromną wiedzę.Jeżeli ktoś szuka dobrego dietetyka to polecam Panią Elę.

 

Anna / 2017-10-04

bardzo dobry

opinia z serwisu

Bardzo polecam, fachowe porady, mile przyjęcie pacjenta. Bardzo rzeczowa Pani dietetyk. Program żywieniowy jest latwy w przygotowaniu , a posilki sa smaczne i obfite. Przy odrobinie chęci na efekty nie trzeba długo czekać.

 

Małgorzata / 2017-10-16

bardzo dobry

opinia z serwisu

Jestem bardzo zadowolona z diety zaproponowanej przez Panią Elżbietę :) Próbowałam nie raz każdej diety i niestety nic z tego nie wychodziło. Na szczęście spotkałam Panią Ele, która strasznie mnie motywuje ! Chodzę do gabinetu od początku maja 2017r. i schudłam 20 kg. POLECAM W 100 % !!

 

Katarzyna / 2017-09-29

bardzo dobry

opinia z serwisu

Profesjonalizm i fachowość połączone z ciepłem i życzliwością to cechy Pani Eli dające wspaniałe rezultaty w pozbyciu się zbędnych kilogramów. Od marca schudłam 16 kg tyle ile zaplanowałyśmy. Indywidualnie dopasowana dieta daje szybko widoczne rezultaty co dodatkowo bardzo motywuje.Gorąco polecam.

 

Iwona / 2017-09-29

bardzo dobry

opinia z serwisu

Dieta dostosowana do trybu życia i preferencji pacjenta. Efekty są widoczne szybko, wszystkie postępy są podsumowywane na wizytach kontrolnych. Z Panią Kolczyńską współpraca nie tylko jest miła, ale też bardzo owocna.

 

Kamila / 2017-09-28

bardzo dobry

opinia z serwisu

Spotkania z Panią Elżbietą rozpoczęłam w Lutym 2017 roku i nadal korzystam z programu dietetycznego. Efekty są zadowalające, podejście Pani Elżbiety bardzo profesjonalne. To bardzo sympatyczna i komunikatywna osoba. Polecam Panią Elżbietę jako bardzo dobrego dietetyka.

 

Ewa / 2017-09-28

bardzo dobry

opinia z serwisu

Witam, Gorąco polecam Panią Elżbietę tym wszystkim, którzy kilka razy już próbowali i stracili nadzieję na zrzucenie zbędnych kilogramów. Indywidualne profesjonalne podejście do każdego gwarantuje sukces. Od maja 2017 r. straciłem już 14 kilogramów. To dopiero półmetek,ale wiem że damy radę. Henryk

 

Henryk / 2017-09-27

bardzo dobry

opinia z serwisu

Od wielu lat zmagam się z otyłością. Dopiero wizyty u rewelacyjnego specjalisty, jakim jest p. Elżbieta spowodowały, że zaczęłam tracić na wadze. Niedoczynność tarczycy i cukrzyca nie stanowią żadnego problemu dla p. Eli. Profesjonalizm w każdym calu. Polecam każdemu. Beata

 

Beata / 2017-09-27

bardzo dobry

opinia z serwisu

Jestem zadowolona,posiłki dobrane do stylu życia,przygotowanie ich zajmuje naprawdę chwilę. Nigdy nie wierzyłam,że uda mi się osiągnąć wymarzoną wagę,ale wiara została przywrócona.Na razie połowa sukcesu za mną(-10kg)Czuje się zdrowo i lekko,a efekty widać,czego dowodem są komplementy wśród bliskich

 

Justyna / 2017-09-25

bardzo dobry

opinia z serwisu

Jestem bardzo zadowolona z porad pani Elżbiety. Jasno, fachowo wytłumaczone zasady stosowania.Sama dieta przygotowana profesjonalnie, dostosowana do trybu życia i tego co lubię jeść. Dodatkowo załączone zamienniki przydają się, gdy zapomniało się czegoś kupić lub gdy wybiera się jedzenie. Małgorzata

 

Małgorzata / 2017-09-23

bardzo dobry

opinia z serwisu

Współpracuję z Panią Elą od maja 2017 r. Wcześniej próbowałam sama na diecie opartej na indeksie glikemicznym (schudłam 5 kg), ale od momentu stosowania diety Pani Eli schudłam prawie 10 kg. Jestem bardzo zadowolona, lepiej się czuję i zdecydowanie lepiej wyglądam. Polecam serdecznie:)

 

Elżbieta / 2017-09-20

bardzo dobry

opinia z serwisu

Dieta ułożona przez p. Elę jest łatwa w przygotowaniu i co najważniejsze wg preferencji.W pełni dostosowana do dziennego planu dnia.Polecam każdemu kto się boryka z nadmiarem kilogramów lub chciałby poprawić swój stan zdrowia.Współpraca na każdym etapie bardzo dobra. Polecam! Magdalena

 

Magdalena / 2017-09-17

bardzo dobry

opinia z serwisu

Pani Dietetyk bardzo życzliwa i profesjonalna. Po wizycie u Pani Eli i zleconych przez nią badaniach, dowiedziałam się, jaki mam problem zdrowotny, co wpłynęło na odpowiednio dobraną dietę i tak zaczęła się moja przygoda z utratą wagi:). Za sprawą Pani Eli nauczyłam się komponować zdrowsze posiłki oraz "moja książka kucharska” znacznie się rozrosła:). Serdecznie polecam. Dziękuje Pani Elu.

 

Anna / 2017-08-11

bardzo dobry

opinia z serwisu

Jestem bardzo zadowolona z diety. Pogłębiony wywiad obejmujący ewentualne choroby i dolegliwości. Pani Doktor uwzględnia indywidualne preferencje. Posiłki są proste w przygotowaniu i bardzo smaczne. Jem, nie jestem w ogóle głodna, a do tego jestem pełna energii i... chudnę :-)

 

Magdalena Grupa / 2017-07-17

bardzo dobry

opinia z serwisu

Pani Dietetyk bardzo życzliwa i profesjonalna. Po wizycie u Pani Eli i zleconych przez nią badaniach, dowiedziałam się, jaki mam problem zdrowotny, co wpłynęło na odpowiednio dobraną dietę i tak zaczęła się moja przygoda z utratą wagi:). Za sprawą Pani Eli nauczyłam się komponować zdrowsze posiłki oraz "moja książka kucharska” znacznie się rozrosła:). Serdecznie polecam. Dziękuje Pani Elu.

 

Anna / 2017-07-11

bardzo dobry

opinia z serwisu

Jestem zadowolona ze współpracy z panią Elżbietą Kolczyńską. Ma życzliwe i empatyczne podejście do klienta, a w proponowanej diecie uwzględnia tryb życia oraz preferencje żywieniowe. Dieta jest skuteczna, a perspektywa spotkań kontrolnych z panią dietetyk sprawia, że ma się dodatkową motywację, by trzymać się diety. Tym bardziej, że pani Elżbieta nie straszy i nie potępia, jak się zdarzy jakieś potknięcie, lecz wspiera w trudnym procesie osiągnięcia właściwej wagi.

 

Karolina / 2017-05-23

bardzo dobry

opinia z serwisu

Niezwykle dociekliwa i mądra pani doktor. Wyjaśnia dokładnie procesy zachodzące w organizmie w sposób przekonujący. Błędy żywieniowe nawarstwione przez zwyczaje i szybkość życia są wychwycone i uwypuklone w sposób delikatny. Polecam wizytę u pani doktor.

 

Anna Golaszewska / 2017-05-18

bardzo dobry

opinia z serwisu

Pani Elżbieta to bardzo Mądra Kobieta z indywidualnym podejściem do poszukującego pomocy człowieka..Poświęca tyle czasu, ile wymaga tego zaistniały problem..
Dieta, to sposób na życie, a nie krótkofalowy proces, który od razu odmieni nasze życie..
Nie wiem,czy znajdę odpowiedź na wszystkie nurtujące mnie pytania,ale wiem,że Pani Elżbieta zrobi wszystko wszystko, aby pomóc..
A w tym wszystkim ma śmiejące oczy, które sprawiają, że człowiek mniej się stresuje..:)
Dziękuję..

 

Katarzyna Jurek / 2017-03-18

bardzo dobry

opinia z serwisu

To moja pierwsza w życiu dieta, więc nie mam pojęcia czy są lepsze czy gorsze, nie ma znaczenia - ta działa i to w zupełności wystarczy. Szczerze powiedziawszy, gdy ustaliliśmy odległy o ponad 30 kg plan końcowy, powątpiewałem w happy end. Minęło kilka miesięcy i wiele wskazuje na to, że byłem przysłowiowym wątpiącym Tomaszem (Łukaszem :) ).
Nie będę ściemniał, bez zupełnego wysiłku nie da się osiągnąć celu. Fajnie brzmi: "będziecie jedli tylko to, co lubicie" i tak rzeczywiście jest, ale lepiej gdybyście od razu lubili warzywa :). Nie oszukujcie się, nie ma tak, że będziecie siedzieć, jeść to, co lubicie i chudnąć. Ale już siedzieć i chudnąć - czemu nie, mnie się udaje. Jem też to, co lubię, choć drobnym druczkiem jest tu napisane, że "nie będziesz jadł wielu innych rzeczy, które lubisz". To jedyne, co musisz dorzucić sam - konsekwencję i sporo (na początku) czasu, żeby wszystko, co trzeba przygotować na odpowiedni czas. Całą resztę podrzuci Ci pani Elżbieta i wystarczy się tylko tego trzymać.
To moja pierwsza i ostatnia dieta - innej mi nie trzeba, ta zdaje egzamin na 100%. Spadam na duszony schab z czerwoną kapustą. Na kolację wołowy tatar :). Dziękuję.

 

Łukasz / 2017-03-01

bardzo dobry

opinia z serwisu

Pani Elżbieta jest przede wszystkim partnerem w zmianie. Nie tylko nawyków żywieniowych, ale wspiera dobrym słowem i napędza do wiary we własne siły. Jak trzeba, to także wyrazi Swoje "niezadowolenie" z postępów, ktore są całkowicie uzależnione od bezwzględnego stosowania zaleceń! Wiem, bo próbowałam zalecenia traktować jak drogowskaz, co się nie do końca w insulinooporności się sprawdziło! Trzeba zaufać, a to najlepsza osoba! Cały czas się dokształca i spotyka z lekarzami, aby zdobyć i wymienić wiedzę na temat schorzeń dotykających jej pacjentów. Schemat posiłków jest skomponowany indywidualnie w zależności od potrzeb zdrowotnych i upodobań kulinarnych.
Dziękuję Pani Elu! Za dobre słowo, zawsze dobry humor i cudowny uśmiech :). Za to, że nie jestem głodna i wiem, dlaczego muszę jeść tak, jak jem! :)

 

Zuzanna / 2017-02-19

bardzo dobry

opinia z serwisu

Serdecznie polecam Panią Elżbietę! Jest profesjonalną, kompetentną oraz przesympatyczną osobą. Każda wizyta jest prawdziwą przyjemnością oraz mobilizacją do dalszego działania. Dzięki Pani Eli udało mi się osiągnąć cel w bardzo krótkim czasie. Dieta jest smaczna i łatwa do "wykonania" ponieważ sami decydujemy o naszych posiłkach na podstawie zaleceń i proporcji ustalonych przez Panią Elżbietę. Efekty widoczne już były po pierwszym miesiącu! Polecam Panią Elę jako dietetyka wszystkim swoim znajomym :):):):)

 

Anna / 2017-01-25

bardzo dobry

opinia z serwisu

Jestem bardzo zadowolona z Pani Eli ponieważ mam tak ustaloną diete że daje efekty :) I jest osoba bardzo miłą uprzejmą usmiechnięta :):)

 

/ 2017-01-19

bardzo dobry

opinia z serwisu

PANI doktor bardzo miła i komunikatywna, wszystko dokładnie tłumaczy teraz tylko trzeba się stosować i czekać na efekty

 

Agnieszka / 2017-01-09

bardzo dobry

opinia z serwisu

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Elą. Zaproponowana dieta służy mi nie tylko w utraceniu zbędnych kilogramów, ale też podratowaniu zdrowia. Polecam serdecznie!

 

Bożena / 2016-11-19

bardzo dobry

opinia z serwisu

Profesjonalizm i dobre słowo. Super podejście do problemu. Gorąco polecam osobom, które chcą coś zmienić

 

jakubowska / 2016-11-14

bardzo dobry

opinia z serwisu

Polecam, polecam i jeszcze raz polecam. Pani dr miła,ciepła osoba spełniająca życzenia dotyczące menu. We wrześniu trafiłam do Pani dr z małą otyłością dziś jest jeszcze nadwaga,ale straciłam już 8kg bez wyrzeczeń. Gotowa lista zakupów,lista zamienników oraz przepisy gotowe,każdy posiłek rozpisany Supeerrr jak na razie same plusy.

 

/ 2016-11-14

bardzo dobry

opinia z serwisu

Indywidualne podejście. Wszystko wskazuje na to ze pani doktor zdiagnozowała problem z tarczycą, co przeoczył enfokrynolog. Czekam na potwierdzenie badaniami. Całość super !

 

Magda / 2016-11-05

bardzo dobry

opinia z serwisu

Trafiłam do Pani Eli z nadbagażem 20 kg.z uwagi na to ze biorę sterydy nie sądziłam ze uda się schudnąć. 14 kg juz straciłam .Super smaczna dieta nie jest wyrzeczeniem a wręcz przyjemnością wizyty u Pani Eli motywują i dodają wiary osiągnięcie celu. Polecam wszystkim którzy chcą w mądry sposób osiągnąć prawidłową wagę i poczuć się dobrze w swoim ciele. Pani Ela super profesjonalny dietetyk dlatego gorąco polecam!

 

/ 2016-11-02

bardzo dobry

opinia z serwisu

Polecam w 100%! Indywidualne podejście do pacjenta. Jem to co lubię i absolutnie bez glodzenia się. Zniknęło zmęczenie, bóle głowy i nadciśnienie i oczywiście zbędne kilogramy przez co jestem mlodsza o 20 lat ☺!Posiłki nie są skomplikowane ale bardzo smaczne, nadają się dla całej rodziny.
Polecam dla każdego kto chce być zdrowy i piękny.

 

Monika R. / 2016-08-30

bardzo dobry

opinia z serwisu

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z panią Ela. Profesjonalista z dużą wiedzą.Dieta jest indywidualna jem co lubię i wcale nie mniej sama przyjemność. A na dodatek cała rodzina spokojnie może się dołączyć wiec nie gotuje tylko dla siebie. Polecam!

 

Monika / 2016-08-22